De ce ai nevoie pentru a te angaja la BUCHAREST Studios?


De dorinta de autodepasire si de nevoia de independenta financiara!


Activitatea de videochat se bazeaza pe discutii online, majoritatea in limba engleza si ar fi preferabil sa cunosti limba engleza la nivel conversational, insa in cazul in care nu o stapanesti suficient de bine, noi te vom ajuta oferindu-ti training gratuit pe tot parcursul colaborarii cu noi.

In primele 3 luni vei beneficia de salariu minim garantat si ulterior il vom inlocui cu comisionul flexibil, care te va ajuta in obtinerea unor castiguri financiare mai mari.

De foarte multe ori, modelele noi inscrise in echipa noastra ne-au solicitat plata pe baza de comision inca din a doua luna de activitate, intrucat suma obtinuta depasea salariul minim acordat .


Beneficii BUCHAREST Studios Videochat Bucuresti


Bonus de angajare

300$

Inca de la angajare echipa BUCHAREST Studios iti ofera un bonus de bun venit gratuit : 300$ dupa prima luna alaturi de noi.


Bonus de prezenta online

500$

Timpul tau este pretuit la BUCHAREST Studios, de aceea iti oferim un bonus de 500$ pentru cea mai buna prezenta online.


Salariu garantat

5.000 lei

Daca esti incepatoare si nu esti sigura pe castigurile tale, BUCHAREST Studios iti ofera in prima luna posibilitatea unui castig garantat de 5.000 lei.


Super Premii

Cum ar fi daca ai castiga un telefon, o vacanta intr-un loc exotic sau sedinte la solar? BUCHAREST Studios iti ofera aceasta sansa. Periodic organizam tot felul de concursuri cu premii consistente.

In cadrul echipei noastre, modelele de videochat cu experienta si-au achizitionat un autoturism dupa aproximativ 3 luni de activitate, iar o casa dupa circa 2 ani. Alaturi de BUCHAREST Studios, imposibilul devine posibil!

Imagineaza-ti ca iti poti indeplini visurile, mici sau mari, cu ajutorul nostru. Daca esti serioasa si in studioul de videochat potrivit, nu vei mai avea probleme financiare niciodata!

Daca esti in cautarea unui nou job care sa fie fun si vrei sa lucrezi intr-un colectiv relaxat si super prietenos, iar castigurile financiare sa fie wow, atunci esti clar la locul potrivit.

Toti suntem motivati de un salariu foarte bun, iar domeniul videochat-ului este unul in care castigurile financiare sunt mari, care sa iti permita sa duci un stil de viata exact asa cum ti-l imaginai dintotdeauna, fara griji, relaxata si te vei distra fara sa tii socoteala cheltuielilor.

Intrebari frecvente

Ce siguranta imi asigura acest studio?

BUCHAREST Studios iti va oferi contract pe perioada nedeterminata, cu toate contributiile asigurate. Mai mult de atat, prin training-ul de care vei beneficia cu titlu gratuit in momentul angajarii, ti se acorda indirect un plus de siguranta intrucat se investeste in tine de la inceput oferindu-ti toate sansele sa obtii venituri mari intr-un interval de timp scurt.

Nu am mai lucrat niciodata in videochat. Oare o sa ma descurc?

Vei invata totul alaturi de noi. Vei fi sfatuita atat de trainerul nostru, cat si de modelele de videochat cu experienta. Nu este nici pe departe un dezavantaj faptul ca nu ai experienta in domeniu, ci din contra. Avantajul este ca vei porni in aceasta activitate alaturi de cei mai buni si vei invata din start abordarea corecta astfel incat sa obtii venituri cat mai mari.

Eu am un job. Exista posibilitatea de a lucra part-time?

Sigur ca da. Suntem flexibili si iti vom gandi programul asa cum iti doresti. Iti garantam insa inca de pe acum ca, in scurt timp vei renunta la actualul job pentru ca te vor multumi castigurile obtinute in cadrul studioului si iti vei dori sa le maresti, alocand si mai mult timp.

Cum pot avea garantia faptului ca nu ma vor gasi prietenii sau familia pe online, practicand aceasta activitate?

In momentul in care incepem sa lucram impreuna, tu iti vei personaliza aria din mediul online in care iti vei desfasura activitatea. Ai posibilitatea sa renunti exclusiv la aparitia online in oricate tari doresti. Astfel, in momentul in care vei exclude Romania sau Italia, nimeni care va avea ip-ul in acea tara nu te va putea gasi chiar daca tu vei fi online, insa nu vei fi vizibila pentru tarile vizate.

Cat voi castiga mai exact?

In primele 3 luni, vei avea un salariu asigurat de 5.000 lei, ulterior vei putea opta pentru varianta comisionata de plata. Comisionul te va ajuta sa-ti suplimentezi venitul considerabil, sunt modele de videochat care ne solicita inca din a doua luna sa opteze pentru varianta aceasta.

Sunt numeroase studiouri. De ce sa va aleg pe voi?

Pe langa facilitatile numeroase pe care le ofera, prioritar pentru tine trebuie sa fie faptul ca la noi vei primi tot suportul de care ai nevoie si, nu in ultimul rand, salariul minim garantat de 5.000 lei inca din prima luna de activitate!

Unul dintre cele mai importante aspecte sunt banii atunci când vine vorba de video chat. Cu alte cuvinte, vrei să știi câți bani poți câștiga prin intermediul unui job in domeniul video chat-ului.

La Bucharest Studios pornim de la un salariu fix de 5000 Lei primele 3 luni + 300$ bonus de angajare, pentru a te sustine in procesul de initiere si evolutie ca si model. + Multe alte bonusuri, oferte si promotii.

Te-ai gandit cum ar fi sa lucrezi intr-un loc cu adevarat stralucitor si luxos, iar eforturile tale sa fie minime? Sa castigi bani fara sa simti ca muncesti cu adevarat? Fara sa te chinui, fara sa obosesti, fara sa te enervezi sau sa te soliciti psihic sau fizic prea mult?

Atunci ai ajuns unde trebuie! Bucharest Studios este cel mai exclusivist studio de video chat din Bucuresti , avand o locatie ultramoderna, situata in centrul capitalei.


Am dezvoltat cele mai bune metode de promovare online