Videochatul este activitatea din care tu poti castiga cel mai rapid si mai corect sume insemnate de bani

Videochatul se bazeaza pe conversatii online, cu membri ai comunitatii din intreaga lume, oferindu-le acestora ca optiune un partener online de conversatie, o prietena, o persoana care le poate intelege nevoile si care incearca sa-i ajute prin dialog online. Candva blamat acest domeniu din cauza diferitelor preconceptii, in prezent aceasta industrie este un factor decisiv pe piata din Romania fiind in continua crestere.


BUCHAREST Studios garanteaza tuturor modelelor angajate confidentialitatea si seriozitatea pe tot parcursul colaborarii

Videochatul este un job ca oricare altul, fiecare model isi alege ramura pe care doreste sa-si dezvolte activitatea si tot el stabileste daca doreste o cariera sau nu, in acest domeniu.

Videochatul este de mai multe tipuri:

Videochat non-adult

Videochat adult

Videochat glamour


Videochat NonAdult


Vei castiga mai mult decat iti poti imagina doar conversand in mediul online, fara sa te expui, fara sa renunti la haine. Membrii comunitatii care aleg acest tip de videochat isi cauta deseori o prietena, o persoana care sa-i asculte, sa-i inteleaga si sa nu-i judece. Tu trebuie doar sa empatizezi, sa razi, sa asculti si chiar sa incerci sa dai unele sfaturi. Cu cat reusesti sa relationezi mai bine, cu atat poti considera ca ti-ai castigat un membru pe termen lung, fapt care iti genereaza venituri mai mari.


Videochat Adult


Videochatul adult presupune dezinvoltura, lipsa inhibitiilor, dar totodata este si segmentul unde se castiga cei mai multi bani. Membrii comunitatii sunt taxati suplimentar intrucat beneficiile din partea modelelor de videochat sunt mult mai mari.

Practic, in cadrul videochatului adult, conversatiile online nu mai sunt atat de importante, precum devin jocurile, show-urile erotice care pot reprezenta ingredientele de baza ale unei astfel de relatii. Conversatia se bazeaza pe seductie, senzualitate, precum si pe stimularea tuturor simturilor. Atentia la detalii, dar si creativitatea nu trebuie sa lipseasca modelului de videochat pentru a-l ajuta sa exceleze.


Videochat Glamour

Videochatul Glamour vine ca si o completare in industria videochatului, aici nu exista reguli, totul se formeaza natural, modelul imbina in functie de confortul sau si de dorintele membrului cele doua ramuri: adult cu non-adult, rezultand eleganta, sex-appeal, entuziasm, nevoie, dependenta.

Videochatul Glamour te trimite cu gandul la femeia sexi si inteligenta, femeia glamour care te cucereste doar prin inteligenta si prin felul ei de a fi. Poate fi o abordare foarte comoda acest tip de videochat mai ales pentru modelele de videochat aflate la inceput de drum.

Afla cum poti avea castiguri fabuloase! Ce poate fi mai frumos decat sa fii tanara, lipsita de griji si cu multi bani?Cariera in videochat e cea mai recomandata si mai sigura oportunitate!

Indiferent de tipul de videochat ales, modelele de videochat sunt singurele care au controlul asupra intregii situatii, doar ele hotarasc ce, cand, cum si in ce mod se vor intampla lucrurile. Avantajul mare este faptul ca intreaga activitate se deruleaza prin intermediul webcam-ului, nu exista contact fizic, nu exista pericole sau riscuri de nicio natura.

Pentru a avea success trebuie sa stii bine limba engleza, minim nivel conversational. In situatia in care totusi nu cunosti atat de bine engleza, din momentul in care vei alege sa faci parte din echipa noastra, trainerul studioului BUCHAREST te va invata inclusiv limba engleza.


Doreste-ti cu adevarat sa iti obtii independenta financiara si vei reusi!